Praktisk informasjon

Ta kontakt hvis du lurer du på noe som ikke står på disse sidene

Påmelding

Det koster 250 kroner å delta på Sørmila (100 kr for Minimila), og da får du god stemning, profesjonell tidtaking, drikkeflaske og forfriskninger langs veien!

Utdeling av startnummer

Startnummer med tidtakingsbrikke kan hentes i startområdet før løpet, senest en halv time før start. Det er også mulighet for å hente startnummer fredag 3. september mellom 18:00 og 20:00 i kiosken ved startområdet.

Starttidspunkt for løpene

1 km starter 11:00
21 km starter 11:30
10 km starter 11:50
5 km starter 12:20

Oppbevaring

Du kan oppbevare din sekk eller lignende i kiosken ved kunstgressbanen. Det blir et enkelt opplegg med nummerkvittering og en kioskvakt som bestyrer dette.

 

Merk at Klemetsrud IL ikke kan ta ansvar for tap av verdisaker.

Medaljer og premieutdeling

Utdeling av medaljer og drikkeflasker til alle deltagere skjer ved målgang ved frukt- og drikketeltet!

 

Premier for de 3 beste kvinner og de 3 beste menn på hver distanse, bortsett fra Minimila, vil bli utdelt i målområdet når det er klart hvem dette er. Tilstedeværelse er en forutsetning for å få utdelt premie.

Toaletter

Det finnes 7 toaletter ved startområdet, i og ved klubblokalet og plasthallen. Dette vil bli skiltet.

Korona og arrangement

Klemetsrud IL retter seg etter de til enhver tid gjeldende anbefalinger som blir gitt av norske myndigheter. Det vil være satt ut antibac ved start/mål og ved toalettene.

 

Det er utfordrende å planlegge løp på et tidspunkt hvor det er strenge restriksjoner i forbindelse med korona, men vi planlegger for et arrangement tilsvarende det vi hadde i 2020. Hvis arrangementet ender med å måtte avlyses, vil du få refusjon av kontingenten eller du kan velge å donere den til arrangøren/klubben.

Publikum

Vi ber om forståelse for at antall tilskuere ved mål må begrenses for å ivareta smittevern. Det vil imidlertid være god plass til å heie frem sine løpere langs løypa og på selve oppløpssiden.

Adkomst med bil og parkering

Vi oppfordrer til å ta kollektivt hvis smittesituasjonen tillater det. Hvis ikke kan man parkere ved Senter Syd. Pass på å benytte plassene med 24-timers parkering.

Adkomst med kollektivtransport

Mortensrud t-bane ligger kun 6 minutters gange fra startområdet. Se Ruter for informasjon om buss og t-bane.